μεσοτοπος ξενοδοχειο στη σαντορινη φηρα

Σαντορίνη

Μεσότοπος

 

santorini hotel in english ξενοδοχειο σαντορινη
 
 
ξενοδοχειο στη σαντορινη, τιμές

Χάρτης της Σαντορίνης

σαντορινη χαρτης


Όπως μπορείτε να δείτε στο χάρτη της Σαντορίνης σε αυτή τη σελίδα, το Σαντορίνη Μεσότοπος βρίσκεται στο κέντρο του νησιού.

Η θέση μας είναι ιδανική και θα σας διευκολύνει να εξερευνήσετε τη Σαντορίνη, καθώ; βρίσκεται μόνο λίγα λεπτά μακριά από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του νησιού, το αεροδρόμιο και το λιμάνι.

Το κοντινότερο χωριό στο Σαντορίνη Μεσότοπος είναι η Μεσσαριά. Με μια ωραία βόλτα θα φτάσετε από τα διαμερίσματα μας στο χωριό, από όπου μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο ή ταξι για όποιο προορισμό της Σαντορίνης επιθυμείτε.

Τα διαμερίσματα μας βρίσκονται επίσης 5 λεπτά από την καλντέρα  της Σαντορίνης, απ' όπου θα τη μαγευτική θέα του ηφαιστείου που βρέχεται από τη θάλασσα στο ηλιοβασίλεμα και στην ανατολή του ήλιου, εικόνες που κόβουν την ανάσα.

Πως να πάτε στη Σαντορίνη

Υπάρχουν δύο τρόποι να φτάσετε στη Σαντορίνη: με πλοίο ή με αεροπλάνο. Πλοία μεταφέρουν τους ταξιδιώτες από ή προς τα γειτονικά νησιά όπως η Αμοργός, η Φολέγανδρος, η Ίος και η Μύκονος.

Υπάρχουν επίσης συχνά δρομολόγια προς τη Σαντορίνη από το λιμάνι του Πειραιά καθώς και από το Ηράκλειο της Κρήτης. Το ταξίδι από το Ηράκλειο θα διαρκέσει περίπου 5 ώρες αλλά αν πάρετε το καταμαράν (flying cat) το ταξίδι θα διαρκέσει λιγότερο από 2 ώρες.

Το νησί της Σαντορίνης εξυπηρετείται από το Εθνικό Αεροδρόμιο της Σαντορίνης.. Υπάρχουν καθημερινά απ’ευθείας πτήσεις προς τη Σαντορίνη από την Αθήνα, την Κρήτη και τη Μύκονο. Επίσης , ξένες αεροπορικές εταιρίες φέρνουν ταξιδιώτες απ’ευθείας στη Σαντορίνη από διάφορες πόλεις της Ευρώπης με πτήσεις τσάρτερ.

 

 
   

Κατασκευή Ιστοσελίδων, Φιλοξενία και Προώθηση από την ArtKreta.GR